În desenele ei, Mimi Ciora creează un univers interconectat bazat pe relația dintre lumea organică a plantelor și ființele umane, de obicei feminine. Încearcă să ajungă de la macro, de la uman, la ciuperci și bacterii, urmărind să țină seama de o latură no harm care este esențială pentru ea. Acest lucru se transpune și în comunitatea creată în jurul spațiului Indecis din Timișoara, o lume în care Mimi se simte sigură să interacționeze cu un public destul de mare. Să lucreze cu copiii pornește de la o nevoie a copilului care a fost, care își dorea anumite lucruri pe care nu le-a avut, iar prin faptul că de peste 7 ani le oferă unor copii acele experiențe pe care și le-ar fi dorit, le trăiește și ea. Spune că acum este într-un moment zero, de sfîrșit al unei etape despre care credea că va fi pentru totdeauna, iar în plan personal, ca artist, încearcă să țină pasul.

Ascultaţi Parkour sonor și pe Spotify https://spoti.fi/3Ul1o05 sau Youtube https://bit.ly/3zWgctS.

___

Episod realizat în cadrul „Uncensored Act” și „Collegium. O posibilă istorie a invizibilului”.

Proiectul face parte din Programul cultural naţional „Timișoara — Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanţat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.